Ajankohtaista

Alena Matveevan hevosklinikka


Järjestämme 9.11.2024 Alena Matveevan klinikan, jonka aiheena on hevosten koulutusperiaatteet sekä temppujen hyödyntäminen arkielämässä hevosten kanssa!
 

Teoriaosuudessa Alena käy läpi hevosten lajityypillisiä tarpeita ja niiden vaikutusta koulutukseen, erilaisia maastakäsittelyvarusteita, koulutusmenetelmien eroja sekä temppujen opetusta. Klinikalla on mukana myös demohevoset, joten pääsemme näkemään temppuja myös käytännössä!


Alena on pitkän linjan hevosihminen, ja hän on viime vuosina esiintynyt hevostensa kanssa muun muassa Helsinki Horse Show'ssa ja Tampereen Hevosmessuilla.


Klinikka järjestetään Kimmon tallin maneesissa 9.11.2024 klo 10 alkaen. Klinikan kesto on noin 3-3,5 tuntia. Väliajalla puffetissa on tarjolla keittolounasta ja muita herkkuja.


Ilmoittautumiset lomakkeella

https://docs.google.com/forms/d/1J2-8fYwK5TfcQFgw5x-B4I3vtFJVk4WpEKzI2ZB3V2g/edit

10.10. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuton peruutus on mahdollista ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.


Osallistumismaksu (20€ HA-71 jäsenille, 25 € ei-jäsenille) maksetaan saavuttaessa tapahtumaan. 


SawoCup 2024 

Ratsastusseura Hakkapeliitat-71 ry ja Varkauden Urheiluratsastajat Ry laittoivat hynttyyt yhteen ja järjestävät kuuden osakilpailun kilpasarjan, joka kantaa nimeä SawoCup 2024!
SawoCup 2024 kisataan sekä este- että kouluratsastuksessa. SawoCup soveltuu myös kilpailu-uransa alkutaipaleella oleville ratsastajille, ja haluammekin rohkaista osallistumaan matalalla kynnyksellä! Kilpailut kisataan seura- ja aluetasolla. SawoCupin säännöt löytyvät Kipasta kilpailukutsujen liitteinä.


Osakilpailut järjestetään seuraavasti:

1.4. HA-71, esteratsastus 

27.4. HA-71, kouluratsastus

25.5. VUR, esteratsastus

17.8. VUR, kouluratsastus, KIPA

31.8. VUR, kouluratsastus, KIPA

5.10. HA-71, esteratsastus, KIPAMuut kilpailut

2.11. Kouluratsastuskilpailut
 Seuravaatteet

Seuravaatteemme toimittaa Joen Tukkutiimi. Voit tilata vaatteita TÄÄLTÄ

Luo kotisivut ilmaiseksi!